reklama 11A

Závěr CSI Oliva. Česká trikolora se prosadila v Grand Prix

ikonka

V samotném závěru lednové Mediterranean Tour se Zuzana Zelinková se svými dvěma svěřenci probojovala mezi elitní desítku, z toho jednou dokonce na bronzovou příčku. Emma de Moussac se navíc neztratila v silné konkurenci startující v Grand Prix…
27.01.2019 19:35  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vyloženě vydařený závěr druhého týdne Mediterranean Tour mají za sebou dvě české reprezentantky - Zuzana Zelinková a Emma Augier de Moussac.

První zmíněné jezdkyni se podařilo v sedle Haranky prosadit na parkuru vysokém 130 cm, kde mezi více jak třiceti dvojicemi zaujala výsledné 8. místo, ale tím úspěchy Zuzany Zelinkové v rámci nedělního programu CSI v Olivě nekončí…

 

Pak přišel ještě bronz

Pro lepší umístění si v rámci nedělního programu dojela Zuzana Zelinková spolu s Lintem. S ním se totiž tato jezdkyně postavila na start soutěže vysoké 140 cm, kde se s dalšími devíti dvojicemi po bezchybném základním kole probojovala do rozeskakování. Česká vlajka se nakonec pyšnila bronzovou příčkou. Naše dvojice totiž v rozeskakování ani jednou nezaváhala.

 

Česká trikolora nechyběla v Grand Prix

V nejvyšší soutěži dne nechyběla jako jediná pod českou vlajkou Emma Augier de Moussac v sedle Divy. Tento parkur vysoký 150 cm se podařilo překonat bez chyb na překážkách z šedesátihlavého startovního pole jen sedmi koním, dalším čtyřem ale zabránil v postupu do rozeskakování jeden trestný bod za překročení času.

Ani jeden z těchto scénářů se ale netýkal české dvojice. Emma spolu s Divou počítala v základním kole této náročné zkoušky totiž smolnou chybu, která i tak ale v kvalitní konkurenci stačila na ještě dekorované 15. místo výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




Celý průběh dvoutýdenních závodů v Olivě najdete v našich článcích - POD TÍMTO ODKAZEM


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE