reklama 11C

Závěr CEI a MČR 2019 ve vytrvalosti v Budislavicích ŽIVĚ na EquiTV.cz

ikonka

Přenášet živě závody ve vytrvalosti je technicky velmi náročné i nákladné. Štáb internetové televize EquiTV.cz tak bude v sobotu 1. června připravovat z CEI a MČR 2019 v Budislavicích tradiční reportáž a TV záznam. Vyhlášení vám však nabídne LIVE!
31.05.2019 11:51  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B

 
Je to vůbec poprvé, co alespoň vyvrcholení vytrvalostního závodu bude v České republice odvysíláno živě. Příznivci endurance, kteří nebudou moci v sobotu 1. června dorazit na louku mezi Budislavicemi a Dožicemi na Plzeňsku osobně, si budou moci pustit po 18. hodině (pravděpodobně ne dříve než v 18.30 hodin) on-line přenos internetové televize EquiTV.cz a budou moci nasát v reálném čase atmosféru slavnostního vyhlášení nejlepších účastníků tohoto mistrovského a mezinárodního mítinku.
 
Organizační tým připravil pro účastníky dvě etapy dlouhé 24 a 16 km, které jsou zakresleny na přiložené mapě. Jezdcům a koním bude po celou dobu závodu v patách televizní kamera, a tak se můžete těšit na videozáznam těch nejdůležitějších okamžiků, ale také zpravodajskou reportáž a sestřih jak na EquiTV.cz, tak na sportovním kanálu České televize. 
 

On-line přenos sledujte ŽIVĚ na TÉTO STRÁNCE!

 

Vzhledem k tomu, že přesný čas nelze uvést dopředu, doporučujeme si předem nastavit připomenutí začátku streamu (stačí kliknout do připraveného okna pro přenos).




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE