reklama 11D

Závěr CAIO Mezohegyes: Radek Nesvačil skončil těsně za elitní trojkou

ikonka

Poslední částí, která čekala v rámci mítinku CAIO v maďarském Mezohegyes Radka Nesvačil a Jiřího Nesvačila seniora, byl parkur. Ten zajel skvěle Jiří, který dojel do cíle s třetím nejlepším výsledkem. Celkově se Radek radoval z 4. příčky…
05.05.2019 18:07  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nedělní parkur neměl na výsledkovou listinu elitních příček čtyřspřeží žádný vliv. Z vítězství se tak v této královské disciplíně radoval domácí József Dobrovitz s výsledkem 155,68 bodů. I třetí příčka zůstala v maďarských barvách a dojel si pro ní Lajos Móró za 192,36 bodů, který tak skončil za Švýcarem Jéromé Voutazem s penalizací 176,99 bodů.
 

Přečtěte si o průběhu sobotního krosu v článku POD TÍMTO ODKAZEM, kde najdete také fotogalerii!
 

Co se českého spřežení Radka Nesvačila týká, ani tomu parkur nepomohl, ale naštěstí ani neublížil. S penalizací 14,80 bodů, kterou v závěrečné části připsal mu tak patří čtvrtá konečná příčka se 197,81 body.

Vydařenou jízdou v parkurové zkoušce se posunul o příčku výš Jiří Nesvačil senior. Tento český reprezentant totiž zajel s penalizací pouhých 5,25 bodů třetí nedělení nejlepší výsledek a nakonec se musel spokojit s konečným 8. místem s 261,75 body, které během tří závodních dnů nasbíral.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Šárka Veinhauerová





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE