reklama 11A

Zářijové číslo Koní a hříbat přináší pozitivní myšlení a ruce v sedle

ikonka

/PR článek/ Deset tipů pro rozvoj pozitivního myšlení při tréninku, ale také rady, jak uvolnit ruce při ježdění přináší zářijové číslo Koní a hříbat. Krom toho se dále věnuje obsedání koní a představuje nový seriál nejen pro začínající trenéry.
05.09.2019 09:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Rozvoj pozitivního myšlení při tréninku by měl být na prvním místě – přitom to není nic těžkého. Jak na to rozebere 2. část článku obsahující 10 tipů pro boj s naší negativitou. 
 
A co teprve ruce v sedle, neměly by na prvním místě být spíše ony? Vždyť jsou často naší spojnicí s hubou či nosem koně. A co takhle to prostě spojit? Myslet pozitivně a u toho se snažit uvolnit ruce – to může být náš cíl pro následující lekce na koni.
 
Pro začínající i pokročilé trenéry, kteří se zabývají výcvikem dětí či začátečníků, je určen nový seriál Výuka mladých jezdců. Zabýváme se v něm tím, proč by děti neměly učit děti, budeme hledat vnitřní spokojenost i zábavu na koni. Velkým tématem je také často zatracované učení dětí v jezdecké skupině. Jak jej zatraktivnit a současně dětem něco předat. Vždyť učení ve skupině a sdílení zážitků je velká zábava! Zábavná cvičení na jízdárně tohoto učení ve skupině mohou skvěle využít.
 
Obsedání je důležitá kapitola života koně. Proč na to nejít přes pozitivní posilování? V září se po přípravě podíváme na zoubek obsednutí jako takovému.
 
Zvládnou koně odlišit sebe samého od ostatních? Uvědomuje si sám sebe? Seriál o emocích a vnímání koní nabírá obrátky, prezentuje zajímavosti a fakta, o kterých jsme neměli ani tušení. Jak funguje habituace a systematická desenzitizace?
 
Pojmenovávání koní, Irský tažný kůň, Westernový kůň a anglické sedlo… Naladění zářijového čísla je opravdu příjemné. Nechybí ani Srdce (tentokrát SEBASTIANO a Romana Nevěřilová) či oblíbená rubrika Starám se o… (Cillbarra Red Zoru).
 
 

Web časopisu Koně a hříbata najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE