reklama 11C

Zářijová tisková konference Prague PlayOffs 2019 a Prague Lions ŽIVĚ

ikonka

V úterý 3. září se v pražském hotelu Four Seasons koná od 13.00 hodin tisková konference k blížící se galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2019 za účasti členů parkurového týmu Prague Lions. Sledovat ji můžete živě!
03.09.2019 08:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Tisková konference galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2019 za účasti jezdců týmu Prague Lions se uskuteční v úterý 3. září od 13.00 hodin v hotelu Four Seasons.
 

PSALI JSME: Anna Kellnerová je zpět v sedle. Závodit bude poprvé v St. Tropez

 
Na dotazy novinářů budou odpovídat předseda organizačního výboru GC Prague PlayOffs Jan Andrlík, sportovní ředitelka Markéta Šveňková, manažerka týmu Prague Lions Jessica Kürten a jezdci Anna Kellnerová, Niels Bruynseels, Gerco Schröder, Marc Houtzager, Wilm Wermier a Marco Kutscher.
 

Průběh tiskové konference můžete sledovat ŽIVĚ NA TÉTO STRÁNCE! KLIKNĚTE

 
Jedinečná parkurová show Global Champions Prague Playoffs a vyvrcholení celoročních sérií Global Champions League a Longines Global Champions Tour se uskuteční v pražské O2 areně od 21. do 24. listopadu. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal. Další podrobnosti najdete na webu www.pragueplayoffs.com.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE