reklama 11B

Zamec a Ragnar Lothbrok dostali v Hradištku při KMK přes 85 procent

ikonka

Hlavní sportovní akcí posledního červencového víkendu bylo bezesporu mistrovství České republiky v parkurovém skákání, které hostily Martinice. To ovšem neznamená, že další areály spaly. Jelo se drezurní KMK či Stylový pohár ČJF. Přinášíme souhrn.
29.07.2019 17:18  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V Hradištku u Sadské se ve dnech 27. – 28. července konaly závody Kritéria mladých koní v drezuře. V kategorii čtyřletých koní si vyjela nejvyšší hodnocení dvojice Jan Zamec a Ragnar Lothbrok, která získala vysokou známku 85,600 %. 
 
Mezi pětiletými nenašla přemožitele klisna First Love v sedle se Sabinou Brettovou. Jejich známka měla hodnotu 74,200 %. Kategorii šestiletých vyhrála Kamila Kotyzová na Lilit. Od rozhodčích dostala 73,400 %. 
 
Během posledního červencového víkendu proběhl také Stylový pohár ČJF, a to v Olomouci. V úrovni LP zaznamenala nejvyšší hodnocení Natálie Bečková s Bleskem. Vyjela si známku 9,600, což byl nejlepší výsledek napříč soutěžemi. V ZLP byl nejlépe hodnocen David Navrátil s Dollom Sharivari (8,900) a získala nejvyšší známku v hodnotě 8,600 Tereza Valštýnová se Sally Izabey. 
 

Výsledky nejen z těchto závodů najdete v tomto odkazu





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE