reklama 11D

Začíná mistrovství Evropy dětí a juniorů v drezuře. Češi jsou na místě

ikonka

Ve dnech 9. až 14. srpna se v maďarském městečku Pilisjászfalu v klubu Unikornis Lovarda koná mistrovství Evropy dětí a juniorů v drezuře. Česká republika má zastoupení v obou kategoriích. V neděli prošli všichni koně úspěšně veterinární přejímkou.
09.08.2020 15:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
V dětech bude hájit české barvy při mistrovství Evropy dětí a juniorů v drezuře v Maďarsku Johana Vašáryová s Firestonem a v juniorech tým ve složení Tereza Matoušková – Paolo Il Bello, Julie Sekaninová – Rock for Hit, Eliška Skřivanová – Farewell a Eva Vavříková – Siracusa OLD. 
 
V neděli prošli všichni koně úspěšně veterinární přejímkou a v pondělí v 8.28 hodin se můžeme těšit na start naší první reprezentantky – Johany Vašáryové s Firestonem ve FEI úvodní úloze dětí. Za juniorky nastoupí v pondělí Tereza Matoušková a Julie Sekaninová. 
 
Přesné časy FEI úlohy družstev juniorů se dozvíme v neděli večer na losování pořadí družstev. Zbývající dvě jezdkyně budou bojovat o co nejlepší umístění českého družstva v úterý.
 
Text a foto Lenka Sekaninová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE