reklama 11D

Young Riders Academy ve Zduchovicích: Soustředění povede Jos Lansink!

ikonka

V závěru listopadu navštíví Zduchovice skokový mistr světa z roku 2006, belgický reprezentant Jos Lansink, a to na popud projektu Young Riders Academy, který zde pořádá soustředění. To bude přístupné i divákům, pro něž je zajištěn překlad do češtiny.
18.10.2019 11:23  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ve dnech 25. až 27. listopadu se ve zduchovickém areálu uskuteční skokové soustředění pod vedením belgického reprezentanta Jose Lansinka, který je držitelem zlaté medaile z mistrovství světa jednotlivců z roku 2006.
 
Světoznámý jezdec zde v těchto dnech povede kliniku pod záštitou projektu Young Riders Academy, do něhož byl jako historicky první Čech přijat Václav Staněk. Krom něj se tréninku účastní ještě Kateřina Kučerová, Linda Portychová a dále jsou pozváni jezdci z Polska a Maďarska.
 
V pondělí i v úterý se bude trénovat přibližně od desáté dopolední do páté odpolední, ve středu se bude končit dříve. Soustředění je určené pouze pro pozvané od Young Riders Academy, nicméně pro diváky je umožněn vstup zdarma. Česká jezdecká federace pro tuto výjimečnou příležitost zajistila překlad do češtiny.
 
Zmíněnou akci navštíví také fyzioterapeutka a aktivní parkurová jezdkyně mezinárodní úrovně Emma O´Dwyer, která bude rozšiřovat teoretické znalosti účastníků ve večerních hodinách.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE