reklama 11A

Winter Masters Series v Šamoríně v českých barvách. Pony jezdci zářili

ikonka

Ve dnech 22. - 24. března se v Šamoríně na Slovensku konaly národní parkurové závody zařazené do zimního seriálu Winter Masters Series. Šamorín je oblíbeným cílem českých jezdců, kteří tam tentokrát zářili. Nejvíce se dařilo dětem na ponících.
25.03.2019 16:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V pátek 22. března odstartovaly závody Winter Masters Series v Šamoríně. V úvodním parkuru pro pony do 70 cm dominovali jezdci z České republiky, kteří se seřadili na prvních osmi příčkách. Vítězkou se stala Klára Hlaváčková na Samovi. Stejně dopadla i další soutěž téže úrovně nazvaná Horse TV Cup. Vyhrála Klára Hlaváčková se Samem, na druhé místo se vklínila slovenská dvojice Zuzana Bačová a Borneo, následovaná českými jezdci Albertem Písaříkem, Kristýnou Veverkovou, Kristýnou Šmatlákovou, Karolínou Průšovou a Sofií Fraňkovou.
 
Úspěchy sbírali české mladé talenty i v ZM a Z. V soutěži Helpi Children Series zvítězila Klára Hlaváčkova se Samem, druhé místo obsadila Kateřina Růžičková s Indigem a třetí skončila Sofie Froňková na Alder Court´s Tofee. Klára Hlaváčková s úspěchy neskončila a s Cheyenne ovládla také Z.
 
V seniorské kategorii se dařilo zejména Ivě Holíkové. Ve stotřicítce dovezla s Luanou T nulu a brala čtvrté místo. Na parkuru do 135 cm dojela s Normanem druhá. To je jen stručný výčet z úspěšné akce, jejíž výsledky jsou níže.
 

Kompletní informace a výsledky najdete ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE