reklama 11D

Werth se vrátila na vrchol drezurního žebříčku FEI

ikonka

Němci vládnou světové drezuře. Na vrchol žebříčku drezurních dvojic se po dvou měsících vrátila Isabell Werth s klisnou Weihegold OLD. Navíc s dalšími koňmi je na třetím a čtvrtém místě. Dva její krajané jsou také v TOP10.
06.12.2018 17:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Isabell Werth (GER) okupuje hned tři příčky nejlepší desítky světového žebříčku. S Weihegold OLD je na prvním místě, s Bellou Rose je třetí a čtvrtou příčku drží s Emiliem.
 
Američanka Laura Graves a její Verdades klesli po listopadovém přepočtu na druhé místo. Pozici číslo pět si udržela dánská reprezentantka Cathrine Dufour a ryzák Atterupgaards Cassidy, šestá je dvojice Dorothee Schneider (GER) a Sammy Davis jr a sedmá příčka patří další Němce Helen Langehanenberg s Damseyem FRH.
 
V TOP10 jsou dále Britka Charlotte Dujardin a Mount St. John Freestyle, Edward Gal (NED) s Glock´s Zonik a Dán Daniel Bachmann Andersen s Blue Hors Zack.
 
Nejúspěšnější českou seniorskou dvojicí je nadále Pavla Rubíčková a Xangai. Nejvýše v juniorském žebříčku je Eva Vavříková s Belle Ennie, která si od října polepšila o tři místa a je dvaatřicátá.
 

Žebříčky FEI najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE