reklama 11B

Výstaviště v Lysé slaví 25. rok s koňmi. Koňský trh bude mít premiéru

ikonka

První akcí na výstavišti v Lysé byla v září 1994 výstava KŮŇ. Letos tak uplyne 25 let od zahájení provozu tohoto expozičního areálu. Oslavy výročí budou probíhat po celý rok a vyvrcholí opět při akci KŮŇ. Již v březnu proběhne premiéra Koňského trhu.
27.02.2019 14:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
Výstaviště Lysá nad Labem zahájilo svou činnost výstavou KŮŇ v roce 1994 a v letošním roce se tedy návštěvníci mohou těšit na její 26. pokračování. „Loňský 25. ročník KŮŇ byl velmi úspěšný a díky mimořádně atraktivnímu programu jsme se trochu zavázali, že i letošní rok musí být o malinko lepší,“ říká ředitel výstaviště Ondřej Matouš. 
 
Milovníci koní ovšem nemusí čekat na návštěvu lysolabského výstaviště až do září. V březnu se tam uskuteční 20. ročník výstavy a veletrhu Jaro s koňmi. Letos bude doplněný o velkou novinku, kterou je Koňský trh. „Tradiční Jaro s koňmi jsme doplnili o koňský trh, který je zaměřen nejen na prodej koní, ale také na vybavení, které již jezdci nepotřebují,“ informuje Ondřej Matouš. 
 
Jak postupovat, pokud máte zájem nabídnout při Koňském trhu v Lysé k prodeji koně, nebo nepotřebné věci pro jezdce či koně, které by někomu jinému ještě mohlo dobře posloužit, to se dozvíte z video rozhovoru s ředitelem výstaviště. 
 

 

Další podrobnosti najdete na adrese www.vll.cz/konsky-trh

Připomeňte si loňskou výstavu KŮŇ - klikněte na odkazy níže!




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE