reklama 11A

Výherní vstupenky na GC Prague PlayOffs rozeslány

ikonka

Zapojili jste se do soutěže o vstupenky na Global Champions Prague PlayOffs s mediální skupinou EQUINET? Tak se podívejte do e-mailu! Pokud jste vyhráli, tak jste mezi 17. a 20. hodinou obdrželi ve zprávě dva „hometickety“! A je tu ještě jedna šance!
09.12.2018 19:55  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Schovali jsme si ještě několik vstupenek, které pošleme těm, kteří nejrychleji zareagují přes Facebook Jezdci.cz (www.facebook.com/Jezdci) na naši výzvu a odepíšou, zda chtějí jít ve čtvrtek, nebo v pátek. 
 
Ještě během nedělního večera jim vstupenky zašleme do zprávy na Facebooku. Prosíme ty, kteří již vstupenky vyhráli, aby nechali šanci ostatním!
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE