reklama 11D

Vydařený úvod CSI Šamorín v podání české ekipy

ikonka

V pátek 9. listopadu zahájila svou účast na mezinárodním mítinku CSI Šamorín ekipa českých jezdců. V nejvyšší soutěží dne se z Čechů na parkuru vysokém 150 cm nejvíce dařilo Zuzaně Zelinkové v sedle Caleriho II…
09.11.2018 22:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Právě tato česká dvojice dokázala překonat náročný parkur vysoký 150 cm v rámci CSI4* započítávaný do žebříčku Longines bez trestných bodů na překážkách. V postupu do rozeskakování zabránil Zuzaně Zelinkové a Calerimu II jeden trestný bod za překročení stanoveného času. Aleš Opatrný spolu s VDL Fakirem protnul cílovou pásku této soutěže se čtyřmi trestnými body.

Zuzana Zelinková se radovala z devatenácté příčky v sedle Larimy, s níž absolvovala bezchybně dvoufázovou soutěž při CSI4*, kde překážky měřily 145 cm.

Úspěšný úvod slovenského mítinku má za sebou také Sára Vingrálková. Ta nechyběla v sedle koně Kas – Sini DC na parkuru vysokém 140 cm při CSI2*, kde po bezchybných dvou fázích obsadila osmnácté místo výsledkové listiny. Další nulu zaznamenala v rámci pátečního programu tato jezdkyně také s Camparem, se kterým si dojela na parkuru s výškou překážek 125 cm při CSI2* pro třiadvacáté místo.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE