reklama 11C

Vydařený den Kellnerové v Dauhá. Balguero devátý, Catch Me patnáctá

ikonka

Skvělý den prožila v pátek 1. března Anna Kellnerová během mítinku Global Champions v Dauhá. S oběma jejími koňskými svěřenci předvedla vydařené jízdy a dosáhla i na dotované umístění. Radostné sportovní okamžiky zachytil reportér David Horváth.
01.03.2019 20:51  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
OBRAZEM
| FANCLUB
reklama 12D

 
V pátek 1. března byly na programu v Dauhá dvě soutěže kategorie CSI5*. Tou první byl parkur do 150 centimetrů na čas, do něhož česká reprezentantka nastoupila s Balguerem. Všechny nástrahy kurzu překonala bez penalizace v čase 68,04 sekundy, který jí stačil na výborné 9. místo.
 
O 5 centimetrů vyšší překážky měla druhá páteční soutěž. V té bezchybné dvojice postupovaly do rozeskakování, což se podařilo i Anně Kellnerové s jedenáctiletou klisnou Catch me If You Can OLD. I když ve vrcholné části jednou chybovala, bylo z toho nakonec pěkná 15. příčka. 
 
Ještě o něco lépe se dařilo kolegovi Anny Kellnerové z týmu Prague Lions – Belgičanovi Wilmovi Vermeirovi na desetiletém valachovi DM Jacqmotte. Také on v rozeskakování inkasoval 4 trestné body za shození překážky, ale čas 36,53 jej zařadil na dotovaný 12. řádek výsledkové listiny. Třetí z týmu Pražských lvů Niels Bruynseels na desetiletém hřebci Jenson van't Meulenhof chyboval dvakrát v základním parkuru.
 
Asi nejvíce zaujal svými výkony Francouz Julien Epaillard. Nejprve ve stopadesátce na valachovi Usual Suspect d'Auge skončil druhý za Nicolou Philippaertsem na H & M Ikkerovi. V následující soutěži se stejným koněm vybojoval Epaillard 3. pozici. Umístil se pro změnu za dalším Belgičanem Karlem Coxem na koni Dublin van Overis a Irem Bertramem Allenem, jenž v sedle klisny GK Casper nenašel přemožitele. 
 
V sobotu celý program Global Champions v Dauhá vyvrcholí nejprve od 12.30 hodin středoevropského času druhým kolem týmové soutěže, od 15.45 hodin pak vše uzavře Longines Global Champions Tour Grand Prix Dauhá. 
 

Výsledky i on-line přenos můžete sledovat na adrese www.globalchampionstour.com





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE