reklama 11C

Voltižní SP v Salzburgu zahájila první kola

ikonka

V pátek 7. prosince se účastníci Světového poháru 2018/2019 ve voltiži postavili v rámci mítinku v Salzburgu na start prvních kol. O přední příčky bojovaly tři kategorie, a to kategorie žen, můžu a Pas-de-Deux…
07.12.2018 18:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Kolumbijec Juan Martin Clavijo. Foto: FEI / Salon du Cheval de Paris
 
Úvodnímu kolu soutěže určené pro ženy vévodily švýcarské reprezentantky, které obsadily hned dvě nejlepší příčky elitního tria. Z vítězství se radovala Nadja Büttiker s výsledkem 8,571. Za tuto švýcarskou jezdkyni se postavila její krajanka Marina Möhar, která získala hodnocení 8,296. Elitní trio uzavřela německá reprezentantka Corinna Krauf, která byla ohodnocena na 7,912.
 
Zatímco mezi ženami se představilo celkem osm jezdkyň, startovní listina mužské kategorie čítala o tři závodníky méně. Pro vítězství si v první kole dojel Ital Lorenzo Lupacchini, a to za výkon ohodnocený na 8,399. Za něj se na stříbrný stupínek postavil Lukas Heppler s hodnocením 8,346 před Kolumbijcem Juanem Martinem Clavijo, který inkasoval 7,726.
 
Celkem tři dvojice nastoupily do první kola Pas-de-Deux, kde se nejvíce dařilo té v německých barvách. S výsledkem 8,464 tak zvítězili v páteční soutěži Torben Jacobs spolu s Theresou-Sophií Bresch.
 
Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE