reklama 11C

Voltižní šampionáty v Ermelu: Našim skupinám se daří, jednotlivcům míň

ikonka

Mistrovství Evropy seniorů a světa juniorů ve voltiži 2019, které se koná v holandském Ermelu, pokračuje třetím dnem. Česká skupina z Albertovce soutěžící na Patriotovi NF vedeném Andreou Videnkovou byla po prvním kole osmá s výsledkem 7,257 bodu.
27.07.2019 11:14  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
V holandském Ermelu pokračuje mistrovství světa 2019 ve voltiži. Česká seniorská skupina je po prvním kole osmá s výsledkem 7,257 bodu. Vedoucí Rakušané mají 8,299 bodu a s těsnými rozdíly jsou za nimi reprezentanti Německa a Francie. 
 
Mezi muži je Jan Hablovič třináctý s 6,756 body. S více jak devíti body vede Francouz Lambert Leclezio, další tři příčky drží němečtí jezdci Jannik Heiland, Jannis Drewell a Thomas Brusewitz. 
 
Kateřina Kocurová první kolo absolvovala s 6,990 body a je dvacátá druhá. První byla po prvním kole Katharina Luschin z Rakouska. Její krajanka Jasmin Linder je třetí za Němkou Janikou Derks. 
 
V kategorii juniorů je Tereza Czyžová na deváté příčce se 7,605 body. Juniorská skupina z České republiky cvičící na Aladinovi s lonžérem Ondřejem Svobodvou je s 7,032 body pátá. Adéla Kotolová a Barbora Trávníčková startuje v pas-de-deux na Landarovi s Petrou Cinerovou a je zatím čtrnáctá. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Fotogalerii z pátečních startů našich reprezentantů připravil Petr Videnka, prohlédnout si ji můžete výše. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE