reklama 11A

Vítězství a další stupně vítězů v Belgii. Řezníček v Lanakenu září

ikonka

Sobota 6. dubna se vydařila pro českou reprezentaci v Belgii. Martin Řezníček se totiž hned několikrát probojoval na stupně vítězů, případně do TOP5 a připsal si další vítězství! Další den mají odskákaný také mladí skokani při CSIOChJ v Opglabbeeku…
06.04.2019 19:26  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Další vítězství si v Lanakenu připsal Martin Řezníček. Český reprezentant v rámci sobotního programu ovládl soutěž s výškou překážek 125 cm v sedle klisny Clintin. Na přední příčky se ale postavil i v těch nejvyšších soutěžích dne.

Stočtyřicítku absolvoval Martin Řezníček spolu s valachem Carlo Zwei B, se kterým se po bezchybných obou fázích postavil na skvělou stříbrnou příčku. Na elitní pětku ale stačil výsledek českého reprezentantka v nejvyšší sobotní zkoušky, kde překážky měřily 145 cm. Právě tam po čistém výsledku v sedle Chanyi uzavřel první víkendový den těsně za stupni vítězů na konečném čtvrtém místě.

ČTĚTE TAKÉ: Češi slavili v Belgii: Řezníček zvítězil, Najmanová skončila v TOP10

Čeští junioři se představili na parkuru vysokém 140 cm. Z české ekipy se tentokrát nejvíce dařilo Petře Pařenicové, která se v sedle Evergreena 2 po jednom trestném bodu za čas radovala z 12. příčky. Stejný osud na tomto parkuru potkal také Lindu Portychovou spolu s La Mirage 16, která dokončila také s penalizací jednoho trestného bodu, ale ještě pomalejší čas než u předchozí dvojice, ji odsunul na konečnou 14. příčku.

V soutěžích určených dětské kategorii v rámci CSIOCh nechyběla Laura Najmanová. Ta dovezla do cíle parkuru vysokého 125 cm v sedle La Frei osm trestných bodů a postavila se na 24. místo výsledkové listiny.

 

Výsledky z Lanakenu najdete TADY, z Opglabbeeku TADY

ilustrační foto: FB Martina Řezníčka





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE