reklama 11A

Vítězná série Opatrného přerušena. V Chuchle Areně vyhrál Tretera

ikonka

Červencové kolo série Chuchle Arena Tour ovládl Vladimír Tretera, který jako jediný z dvou desítek účastníků hlavní soutěže dokázal překonat základní i finálovou část bezchybně. Ve finále však byl lepší Aleš Opatrný. AKTUALIZACE: Vložena fotogalerie.
07.07.2020 16:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Dlouhodobě nejlepší český parkurový jezdec s Gentlemenem Van Het Veldhof si nesl čtyři trestné body ze základního kola, a tak se po bezchybné jízdě ve finále s nejlepším časem zařadil na třetí řádek výsledkové listiny. 
 
Druhý byl Ondřej Pospíšil s Einfachem, jenž sice ani jednu z překážek nepobořil, ale pokaždé zapisoval jeden trestný bod za čas. 
 
Stejně jako Vladimír Tretera překonali základní část druhého kola Chuchle Arena Tour s nulou na bodovém kontě ještě Miloslav Vítek s Riou Aristou OH a Karel Polák s Empirem. Jenže čistý štít si ve finále udržet nedokázali a oba zaznamenali po jednom shození, čímž se zařadili na čtvrté a páté místo.
 
Vladimírovi Treterovi se vítězstvím na pražském kolbišti v Chuchli podařilo přerušit vítěznou sérii Aleše Opatrného, kterou začal právě na tomto místě. Při první části zmíněné parkurové série obsadil první tři příčky. Hned den poté ovládl Velkou cenu Zduchovic zařazenou do Českého skokového poháru a před týdnem nenašel přemožitele v prestižním martinickém Memoriálu Jana Papouška.
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE