reklama 11C

Vingrálková zvítězila v Ciekocinku. V Ranshofenu zářil Kotalík

ikonka

Vydařený pátek mají za sebou čeští skokani, kteří nás reprezentují na mítincích CSI v polském Ciekoncinku a rakouském Ranshofenu. Sára Vingrálková se radovala z vítězství ve stopětatřicítce, Matěj Kotalík bral stříbro o deset centimetrů výš…
24.05.2019 20:45  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sára Vingrálková se v rámci pátečního programu Baltica Tour v Ciekocinku představila ve třech soutěžích, z nichž ve dvou se umístila na stupních vítězů. Lepšího výsledku dosáhla spolu s Oscarem na parkuru vysokém 135 centimetrů, kde zvítězila. V kvalifikační soutěži do Grand Prix při CSI1* na překážkách vysokých 130 centimetrů brala česká jezdkyně bronz.

Trojici pátečních jízd uzavřela Sára Vingrálková v nejvyšší soutěži dne, a to s překážkami na 145 centimetrech. Tam naše jezdkyně sedlala L’Amour a po jedné chybě se postavila na 12. příčku výsledkové listiny.

Mezitím početná česká ekipa bojuje o přední příčky v rakouském Ranshofenu, kde se v rámci pátečního dění nejvíce dařilo Matějovi Kotalíkovi. Českému reprezentantovi patřilo v sedle Sir Sida stříbro v nejvyšší soutěži dne, kde překážky měly 145 centimetrů. V této zkoušce se z českých jezdců jako jediný dokázal probojovat bezchybným základním kolem do rozeskakování, a to dokonce se dvěma svými svěřenci. Spolu s Liston Achterhoek ale nulu na rozdíl od Sir Sida zopakovat nedokázal a postavil se na konečné 9. místo. Čtyři trestné body v základní části této soutěže zabránily v postupu do rozeskakování Alešovi Opatrnému s Daylight 281.

Matěj Kotalík slavil v pátek také dělené první místo mezi mladými koňmi, kde sedlal na parkuru vysokém 125 cm šestiletého Charra.

 

Kompletní výsledkové listiny z Baltic Tour najdete TADY, z Ranshofenu TADY.

Foto archiv Sáry Vingrálkové





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE