reklama 11B

Vingrálková zajela bezchybně finále střední rundy v Lublinu

ikonka

Českou jezdkyni Sáru Vingrálkovou jsme mohli při sobotním CSI v Lublinu vidět na startu pouze jedenkrát. Jednalo se o finále Middle Round, kde sedlala klisnu L´Amour. Při svém třetím startu si dojely pro 18. příčku.
02.02.2019 18:42  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká juniorka Sára Vingrálková sedlala v sobotní Middle Round jedenáctiletou klisnu L´Amour. Tuto dvojici vídáme na závodech společně až tento rok. Dříve závodila tato klisna také pod českou vlajkou, avšak s Ladou Šobichovou. Společně startovaly v soutěžích do 150 centimetrů.

Při svém společném třetím startu si připsala česká dvojice v první fázi nulu a postoupila tak dál. S velice dobrým časem, který by stačil na elitní pětici, však dvojice v druhé fázi jednou chybovala. Tento výsledek jim tak zajistil 18. místo ve výsledkové listině.

Sobotní den přinesl v Lubinu celkem tři skokové soutěže při CSI2*, a to v rámci střední a malé rundy. Jezdci startující v Big Tour totiž měli volno před nedělním vrcholem – Grand Prix. Tato hlavní soutěž závodů se pojede na parkuru 145 centimetrů vysokém a jedná se o soutěž zařazenou nejen do Longines žebříčku, ale také Cavaliady Tour 2018/2019.


Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE