reklama 11B

Vingrálková se chystá na CSI Ciekocinko. Opatrný jede do Ranshofenu

ikonka

Poslední květnový víkend nabídne opět řadu zajímavých mezinárodních závodů v zahraničí, při kterých budeme moci fandit českým reprezentantům. Tradičně převládají parkury, zastoupení bude mít Česká republika i ve všestrannosti.
21.05.2019 08:39  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Juniorka Sára Vingrálková míří jen pár dní po účasti na CSIO v rakouském Lamprechtshausenu do Polska. Ve dnech 22. - 26. května tam bude závodit na CSI Ciekocinko. V přihláškách má dva mladé koně do soutěží YH, a to Campara a Damocla From Second Life Z. Pro dvouhvězdové CSI veze do Polska L´Amour, Kas-siniho DC a Oscara des Fontaines.
 
S třemi koňmi se představí Aleš Opatrný na CSI v Ranshofenu v Německu. Sedlat bude Sangris Boye, Dukata VTH a Exclusive Demetera. Další členka národního týmu Emma de Moussac je nahlášená do Francie na čtyřhvězdové CSI Bourg en Bresse. Skákat bude s klisnami Divou, J.C.S. Chacco Diou a Rubio Monocoat Electric. Do Budapešti se chystá Filip Doležal.
 
Polské Baborowko se stane cílem jezdců všestrannosti. Soutěž CCI2*S tam pojede Diana Lochmanová na Simonovi a Anežka Lexová s klisnou Buena Vista. Do dvouhvězdové soutěže pro mladé koně je nahlášen Petr Myška s Nickem.
 
Bez české účasti se obejdou další dvě zajímavé akce. Jednou je CCIO4* Houghton Hall. Jedná se o military se soutěží družstev. Týmy budou závodit i v Římě při parkurovém CSIO5*. To je tradičním cílem nejlepších jezdců a koní. Pohár národů se však od loňského roku nezapočítává do bodování Divize 1, čímž lehce ztratil na významu. Přesto se dá očekávat špičkový sport.
 
Foto: CET / Jana Žáková




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE