reklama 11D

Video poradna EQS: Proč a kdy koně stříhat?

ikonka

Internetová televize EquiTV pro vás připravila další sérii videí v rámci video poradny společnosti Equiservis. Po bezpečnostních helmách a vestách, koňských dekách nebo udidlech jsme natočili s Markétou Krobovou tři videa na téma stříhání koní…
27.12.2018 13:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

VIDEO NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 
Společnost Equiservis ve spolupráci s internetovou televizí EquiTV přináší v rámci oslav 25 let od založení video poradnu, která je zaměřena na aktuální nebo žádaná témata.
 
První řada byla věnována péči o koně v létě, druhá série byla o udidlech, třetí o dekách a dekování, čtvrtá o bezpečnostních helmách a vestách. Tentokrát zaostříme na stříhání koní. 
 
Začínáme obecně – proč se koně stříhají, a kdy je ten správný čas? Poradíme vám, jak vybrat vhodný střih pro vašeho koně a jaký by měl být management oholeného koně.
 
Další části jsou věnovány výběru strojku, přípravě na stříhání a navykání koně na strojek. Představíme vám také konkrétní osvědčené značky a samozřejmě se podrobně zaměříme na samotné stříhání. V neposlední řadě zmíníme správnou péči o strojek. 
 
UPOZORNĚNÍ! Video obsahuje komerční sdělení a product placement!
 
/PLACENÁ REKLAMA/



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE