reklama 11B

Viceprezident ČJF pro sport Jiří Skřivan nově předsedou skokové komise

ikonka

Dle informací vyplývajících ze zápisu ze zasedání Výkonného výboru ČJF, které proběhlo 16. února, byla dosavadní šéfka skokové komise Jarmila Beranová odvolána z důvodu špatné komunikace. Novým předsedou byl zvolen Jiří Skřivan.
27.02.2021 07:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Výkonný výbor České jezdecké federace Jarmilu Beranovou sice odvolal z funkce předsedkyně skokové komise, ale ponechal ji jako její řadovou členku. Rozhodli o tom tři z aktuálních pěti členů VV ČJF, dva se hlasování zdrželi. 
 
„Kromě svých dlouhodobých neshod s jedním členem Výkonného výboru mě nenapadá, co by bylo špatně,“ odpověděla v Podcastu EquiTV Jarmila Beranová na otázku, co bylo z jejího pohledu důvodem k odvolání. Zda v komisi nadále zůstane jako řadový člen, to bude nyní zvažovat. „Vezmu si čas na rozmyšlenou. Jako řadový člen jsem byla ve skokové komisi již od roku 2004, asi bude čas to přenechat mladší krvi,“ dodala.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jarmila Beranová: Všechno bude jako dřív. Jenom jsme změnili místo

 

Naopak téměř jednohlasně byl zvolen jako nový předseda skokové komise Jiří Skřivan. Pro byli čtyři členové Výkonného výboru, ale vzhledem k tomu, že jedním z nich je i sám Jiří Skřivan, tak lze předpokládat, že právě on byl tím, kdo se hlasování zdržel.
 
Skřivan dále navrhl doplnit skokovou komisi o nového člena, Aleše Suchánka. Pro byli čtyři, proti jeden člen VV ČJF.
 
Zdroj: www.jezdectvi.org
Foto Josef Malinovský / Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE