reklama 11D

Veletrh For Horse v pražských Letňanech se blíží. Hrajte o vstupenky!

ikonka

V pražských Letňanech se ve dnech 4. – 7. dubna 2019 uskuteční druhý ročník veletrhu FOR HORSE. Ten nabídne prodejní stánky s jezdeckým sortimentem i bohatý doprovodný program. V naší soutěži můžete vyhrát 10x 4 vstupenky. Zapojte se, je to snadné!
29.03.2019 09:41  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Výstaviště v Praze Letňanech se stane ve dnech 4. – 7. dubna 2019 podruhé dějištěm veletrhu FOR HORSE. Je určen všem milovníkům koní, chovatelům, jezdcům i fanouškům. Vedle stánků s tematickým sortimentem nabídne i bohatý doprovodný program. 
 
V naší soutěži odměníme deset z vás hned čtyřmi vstupenkami na tuto akci! Stačí odpovědět správně na danou otázku a odpověď poslat e-mailem společně s úplnou korespondenční adresou včetně poštovního směrovacího čísla. 
 
Vyhrává každá 10. správná odpověď. Vstupenky dostane ten, jehož správná odpověď dorazí jako 10. v pořadí, 20. v pořadí, 30. v pořadí atd. 
 
POZOR! Z každé adresy bude akceptována pouze jedna odpověď. Zároveň každá korespondenční adresa může vyhrát maximálně jednu sadu čtyř vstupenek. Prosíme tedy všechny náruživé soutěžící, aby zbytečně nezahlcovali naši e-mailovou schránku mnohonásobnými odpověďmi. 
 
Soutěžní otázka zní:

Která periodika jsou hlavními mediálními partnery veletrhu For Horse?

Správnou odpověď najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Odpovědi posílejte do pondělí 1. dubna 2019 do 12.00 hodin e-mailem na adresu info@jezdci.cz. Připojte vaše celé jméno, korespondenční adresu vč. PSČ pro zaslání vstupenek a telefon. Vstupenky budou odeslány v úterý 2. dubna obyčejnou poštovní zásilkou na uvedenou korespondenční adresu. Jména výherců budou publikována ve stejný den na tomto webu.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE