reklama 11C

Večerní skákání Danube Summer Live 2020 vyhrál Šulek. Motygin je třetí

ikonka

Vrcholem pátečního programu úvodního mítinku Danube Summer Live 2020 ve slovenském Šamoríně se stalo večerní skákání s výškou překážek do 135 centimetrů. Nejlepší výkon v této soutěži předvedl Igor Šulek, dařilo se i Sergejovi Motyginovi.
04.07.2020 00:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Slovenský reprezentant Igor Šulek v sedle Wavo Lampard dokončil během prvního dílu Danube Summer Live 2020 v Šamoríně páteční dvoufázovou soutěž do 135 centimetrů bez penalizace v čase druhé fáze 31,43 sekundy. Tento výkon se již nikomu jinému překonat nepodařilo.
 
Zhruba o tři sekundy pomalejší než vítězná dvojice byli hned další tři účastníci. Maďar Ádam FaluhelyI s Filigrou skončil druhý před českým jezdcem Seregejem Mogyginem na Dylanovi. Čtvrtou příčku obsadil opět Igor Šulek, tentokrát s Wavo Aramis. Pátou dekorovanou pozici ukořistil další Čech – Zdeněk Žíla s Eldoredem S.
 
Internetová televize EquiTV.cz z celého mítinku připravuje sérii přímých přenosů. Sledovat je můžete každý den již od 7:45 hodin až do skončení poslední soutěže. Na sobotu je naplánováno, stejně jako na pátek, i večerní skákání pod světly reflektorů. Podrobnosti o programu najdete na webu a sociálních sítích Riders & Dreams Slovakia.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE