reklama 11C

Ve Vejeru se dařilo Portychové. Na Sunshine Tour je již i Vingrálková

ikonka

Hned několik pěkných umístění nasbírala v pátek 26. února ve španělském Vejeru de la Frontera Linda Portychová. Dařilo se i Ondřejovi Zvárovi a na Sunshine Tour dorazila se svými svěřenci i Rozhodčí komisí ČOV očištěná Sára Vingrálková.
27.02.2021 00:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V pátek 26. února obsadil při Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera pěkné 6. místo v soutěži do 145 centimetrů Ondřej Zvára s Chaccolanem. Ve stočtyřicítce se dařilo Lindě Portychové s klisnou Falino, a níž si dojela po bezchybné jízdě pro 9. příčku. Čisté jízdy předvedli v této soutěži i Ondřej Zvára s valachem Fritske, Aleš Opatrný s Colinem Z a Emma Augier de Moussac na klisně Homey. 
 
Další úspěch slavila Linda Portychová na parkuru do 135 cenimetrů s Copin´s Boyem. I v tomto případě dovezla do cíle nulu na bodovém kontě a v čase 67,28 obsadila 6. řádek výsledkové listiny. Jedenáctá pak byla Charlotte Augier de Moussac s Iron Manem J.P. a nechyboval ani Zvára s klisnou Nena Chanti Z. 
 
Do třetice v TOP10 byla Linda Portychová na klisně Juliett v soutěži s překážkami vysokými 130 centimetrů. V tomto případě vybojovala díky času 71,07 sekundy 7. pozici. 
 
Svoje první starty po půlroční vynucené pauze absolvovala i v posledních dnech velmi často mediálně zmiňovaná Sára Vingrálková. Týden po doručení Rozhodčího nálezu Rozhodčí komise Českého olympijského výboru, v němž bylo zpětně rozhodnuto o udělení terapeutické výjimky pro jednorázové užití léčiva Bonainův roztok obsahující zakázanou látku kokain, se ve Vejeru představila mj. s Ocarem des Fontaines, s nímž inkasovala na parkuru vysokém 135 centimetrů 5 trestných bodů. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Lindy Portychové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE