reklama 11B

Vašáryová v Ebreichsdorfu dvakrát v TOP3. Schneider ovládla GPS

ikonka

Vrcholem CDI4* v Ebreichsdorfu byla nedělní úloha Grand Prix Special, kterou, stejně jako sobotní kvalifikační úlohu Grand Prix, ovládla Němka Dorothee Schneider. Hana Vašáryová si v sobotních finále připsala s mladými koňmi dvě příčky elitního tria…
14.04.2019 14:35  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jako jediná v českých barvách startovala na mezinárodním mítinku v Ebreichsdorfu Hana Vašáryová. Jezdkyni se v rámci sobotního programu dařilo s mladými koňmi v rámci finálových úloh CSIYH. V neděli už na startu nebyla.

V sobotní úloze pro šestileté startovala Hana Vašáryová v sedle Winstona, s nímž od rozhodčích byla ohodnocena výsledkem 84. To v celkovém počtu pěti dvojic ve startovním poli stačilo na krásné stříbro. Stejný počet koní startoval také v úloze určené sedmiletým. Tam se Haně Vašáryové s Davidem Du Plessi-Belliere podařilo získat hodnocení 74,75 a brala bronz.
 

ČTĚTE TAKÉ: Hana Vášáryová otevřela CDI Ebreichsdorf s mladými koňmi
 

Během sobotního odpoledne se uskutečnila kvalifikační úloha Grand Prix do nedělní Grand Prix Special. V této úloze nenašla přemožitele Němka Dorothee Schneider v sedle Showtime FRH, která byla ohodnocena na bezmála 77 %. V neděli tato dvojice zabojovala v náročnější Grand Prix Special ještě více a jako jediná překonala v hodnocení hranici osmdesáti procent, a to konkrétně 81.021 %.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: archiv Hany Vašáryové





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE