reklama 11D

V St. Tropez vedou Valkenswaard United před domácími, Lions jsou šestí

ikonka

Týden po římské zastávce Global Champions se dění přesunulo do francouzského Ramatuelle u Saint Tropez. Sedmnáctý mítink prestižní parkurové série byl zahájen ve čtvrtek 12. září, přičemž Pražští lvi jsou po prvním kole soutěže GCL průběžně šestí.
12.09.2019 21:26  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Sedmnácté kolo seriálu Global Champions v parkurovém skákání odstartovalo ve čtvrtek 12. září ve francouzském Ramatuelle nedaleko Saint Tropez a na místě jsou samozřejmě i zástupci týmu Prague Lions, a to v sestavě Niels Bruynseels, Marc Houtzager a Marc Kutscher.
 
Soutěž družstev Global Champions League zahájila ve čtvrtek prvním kolem. Se čtyřmi trestnými body a o necelých osm sekund lepším součtem časů se do průběžného vedení vyhoupl tým Valkenswaard United ve složení Alberto Zorzi a Marcus Ehning před domácími jezdci celku St. Tropez Pirates – Pieterem Devosem a Olivierem Robertem. Třetí nejlepší výkon v prvním kole podalo družstvo Madrid in Motion. To zaznamenalo také jednu chybu, ale jak Maikel van der Vleuten, tak Eric van der Vleuten inkasovali jeden trestný bod za překročení času. Dva týmy mají osm trestných bodů po dvou chybách – jsou jimi Cannes Stars a New York Empire. 
 
Niels Bruynseels v sedle třináctileté Ganze de Muze dokončil za Pražské lvy pouze s jednou chybou, Marc Houtzager a jedenáctiletá klisna Sterrehof´s Dante krom shození v závěru parkuru inkasovali navíc jeden trestný bod za čas. Celkem mají tedy Pražští lvi na kontě zatím devět trestných bodů a jsou průběžně šestí z celkových šestnácti startujících týmů. 
 
Global Champions League v St. Tropez vyvrcholí v sobotu 14. září od 13.45 hodin. Poté bude již tradičně následovat Grand Prix Longines Global Champions Tour, jejíž začátek je naplánován na 17.15 hodin. 
 
Z jižní Francie se celá série přesune do New Yorku, kde bude pokračovat od 25. do 27. září. Pak již bude veškerá pozornost upřena na přípravy závěrečného GC PlayOffs v pražské O2 areně. Termín letošní galashow světového parkuru v Praze je stanoven na 21. až 24. listopadu. 
 
Kompletní informace o Global Champions včetně on-line výsledků a živého vysílání najdete na webu www.gcglobalchampions.com. Podrobnosti o přípravách Prague PlayOffs jsou na adrese www.pragueplayoffs.com.
 
Foto GCL / Stefano Grasso




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE