reklama 11D

V sobotu ožije Národní hřebčín již počtvrté akcí Kladruby naruby

ikonka

Již počtvrté zve Národní hřebčín na zábavné rodinné odpoledne s názvem Kladruby naruby. Na tamním kolbišti se v sobotu 14. září předvedou nejen starokladrubští koně, ale těšit se můžete také na divadlo, jarmark, soutěže, živou hudbu a mnohé další.
09.09.2019 06:23  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Navštivte v sobotu 14. září 2019 Národní hřebčín Kladruby nad Labem, kde se na závodišti koná již 4. ročník zábavného rodinného odpoledne KLADRUBY NARUBY. 
 
Těšit se můžete na představení starokladrubských koní, divadelní vystoupení, ukázky tradičních řemesel, jarmark, soutěže a hry pro děti. Od 13 hodin vystoupí dětská kapela DOCELA, následovat bude ve 13:45 hodin hlavní bod programu, kterým je předvedení starokladrubských koní. V 15 hodin program pokračuje koncertem kapely Brouci Band – The Beatles Revival. Až do 18 hodin budou k dispozici zajímavé herní atrakce pro malé i velké návštěvníky.
 
Program na závodišti je zdarma.
 
Zájemci o prohlídku historických prostor stájí, kočárovny a zámku Národního hřebčína Kladruby nad Labem mohou využít prodloužené otevírací doby až do 18 hodin. Vstupné na komentované prohlídky dle standardního ceníku.
 
Záštitu nad akcí KLADRUBY NARUBY převzali ministr zemědělství Miroslav Toman a první náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman Línek.
 
Program:
13:00–13:45 dětská kapela DOCELA
13:00 – 18:00 hudební a divadelní vystoupení, atrakce a soutěže pro děti, ukázky řemesel a jarmark
13:45 – 14:45 předvedení starokladrubských koní
15:00 kapela Brouci Band – The Beatles Revival
 
Vstup zdarma
 
Prohlídky v Národním hřebčíně:
10.00–18.00 Prohlídky stájí, zámku a historické kočárovny
 
Vstupné na prohlídky dle ceníku služeb
 
Přijďte si v sobotu 14. září 2019 do areálu závodiště v Kladrubech nad Labem užít výjimečné odpoledne plné hudby, zábavy a skvělých zážitků.
 
Zdroj: tisková informace NH Kladruby nad Labem
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz/Magdaléna Straková
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE