V sobotní Racino Grand Prix zazářil Papoušek a juniorka Michlíčková

ikonka

Na start nejvyšší sobotní soutěže národních závodů v Ebreichsdorfu se v půlce července postavilo na padesát jezdeckých dvojic a mezi dvanácti nejlepšími bylo pět z České republiky - se třemi koňmi Kamil Papoušek, dále juniorka Michlíčková a Tretera.
18.07.2020 19:50  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Česká početná ekipa vyrazila ve dnech 15. až 19. července na národní skokové závody do rakouského areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu. Naši jezdci se účastnili rovněž nejvyšší sobotní soutěže Racino Grand Prix s překážkami do 145 centimetrů a hned pěti českým dvojicím se podařilo umístit se na dotovaných pozicích.
 
V soutěži se předvedla padesátka koní, tři z nich sedlal český reprezentant Kamil Papoušek a se všemi se umístil mezi dvanácti nejlepšími. Na koni Great Feeling byl třetí, Loki byl osmý a Mister Star VD Zandhoeve. Skvělý výkon v této soutěži předvedla také juniorka Mariana Michlíčková na koni Leeve JUnga, díky němuž byla dekorována jakožto šestá nejlepší, a na dotaci dosáhl dále Vladimír Tretera a Gliriete, ti se umístili na jedenácté příčce.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Jitka Michlíčková