reklama 11C

V Salzburku odstartoval Světový pohár v drezuře. Werth opět září

ikonka

Rakouský Salzburk hostí od čtvrtka mezinárodní drezurní a skokové závody CDI3* a CSI4*, jejichž součástí je i Světový pohár v drezuře, který bude na programu o víkendu. Čtvrteční i páteční Grand Prix ovládla Isabell Werth s koněm DSP Quantaz.
22.01.2021 20:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Čtvrteční Grand Prix CDI3* v rakouském Salzburku vyhrála Němka Isabell Werth v sedle DSP Quantaz s hodnocením 78,630 %. Druhá byla její krajanka Lena Waldmann na koni Fiderdance. Tu rozhodčí ohodnotili 74,065 %. 
 
Stejné dvě dvojice byly na nejvyšších příčkách i v páteční Grand Prix Special, tentokrát byly známky o něco nižší. Werth obdržela 77,809 %, Waldmann pak 73,532 %. 
 
Světový pohár v drezuře bude mít v Salzburku dvě části o víkendu. Sobotní Grand Prix začíná již v 8:00 hodin ráno, nedělní Grand Prix Kür by měla začínat v 11:00 hodin.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto archiv pořadatele a FEI/ Łukasz Kowalski



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE