reklama 11B

V pololetí do Kladrub. S vyznamenáním zadarmo!

ikonka

Národní hřebčín Kladruby nad Labem se opět otevírá návštěvníkům. Na počátku února, v době pololetních prázdnin, jsou navíc připraveny speciální akce pro školáky. Ti, kteří mají samé jedničky nebo vyznamenání, se mohou těšit na vstup zdarma.
28.01.2019 20:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

V pololetí se tradičně otevírá hřebčín pro návštěvníky. Tentokrát to vyšlo na dny 1. - 3. února. Otevřeny budou oba hřebčíny, tedy v Kladrubech nad Labem i ve Slatiňanech. Zatímco ve Slatiňanech bude možné si prohlédnout stáje, kočárovnu a knížecí sedlovnu Auerspergů, v Kladrubech bude vedle stáje otevřen i císařský zámek a expozice historických kočárů, saní a postrojů.

Dále bude připraven speciální program pro děti, a to formou zábavných rébusů, hádanek či výtvarné dílny. Školák, který přinese vysvědčení se samými jedničkami či s vyznamenáním, se navíc může těšit na odměnu. Získá totiž vstup na jednu prohlídku zdarma.

V Kladrubech nad Labem bude možné přijít na prohlídku v každou celou hodinu od 10:00 až do 15:00. Ve Slatiňanech pak budou připraveny celkem tři prohlídky, a to v 11:00, 13:00 a poslední v 15:00.

 

Další podrobnosti naleznete na webu ZDE.

Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE