reklama 11C

V pátečním CDI v Zakrzowě dosáhla nejvyššího českého výsledku Kotyzová

ikonka

Nejlépe hodnocenou českou dvojicí byla v pátek 25. října v polském Zakrzowě Kamila Kotyzová v sedle klisny Linet. Ve Svatém Jiří se umístily na deváté příčce s 68 procenty. Výsledku nad 66 procent dosáhly také Tereza Matoušková a Marie Lumbachová.
25.10.2019 20:32  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Páteční program mezinárodních drezurních závodů v polském Zakrzowě vyvrcholil úlohou Svatý Jiří, v níž se prezentovala česká jezdkyně Kamila Kotyzová s oběma svými koňmi. Úspěšnější byla s třináctiletou klisnou Linet, s níž obsadila výslednou devátou pozici, společně se jim navíc podařilo získat české páteční nejvyšší procentuální hodnocení, konkrétně 67,941 procent. Vítězství v této soutěži získal rakouský jezdec a trenér Evy Vavříkové Peter Gmoser s koněm Ferrero Kuesschen MJ s 72,059 procenty.
 
Pěkného výsledku dosáhla také čtrnáctiletá Marie Lumbachová a Colinda Valk, když dojely jako druhé v dětské kategorii s hodnocením 66,462 procent, a z pony jezdkyň zajela nejlépe Tereza Matoušková s koněm Coelenhage's Las Vegas, a to za 66,676 procent na dvanáctém místě.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE