reklama 11B

V Moskvě probíhá Generální zasedání. Jsou známá místa konání MS 2022

ikonka

V Moskvě probíhá ve dnech 16. až 19. listopadu Generální zasedání Mezinárodní jezdecké federace FEI. Jedním z nejdůležitějších bodů programu bylo přidělení mistrovství světa 2022. Jednotlivé šampionáty naradí Světové jezdecké hry.
18.11.2019 13:58  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Každoroční Generální zasedání Mezinárodní jezdecké federace FEI, které rozhoduje mimo jiné o změnách pravidel, přidělení nejvýznamnějších šampionátů a akcí FEI nebo o složení jednotlivých komisí, se letos koná během předposledního listopadového víkendu v Moskvě.
 
Nejzajímavější informací pro širokou jezdeckou veřejnost je zpráva o přidělení některých mistrovství světa 2022, která budou nahrazovat Světové jezdecké hry, jež by na tento rok připadaly. FEI se ovšem nepřihlásil žádný zájemce o pořádání her, a tak se bude konat vícero světových šampionátů.
 
Mistrovství světa 2022 ve skákání, drezuře, paradrezuře a voltiži se odehraje v dánském Herningu od 6. do 14. srpna. Pratoni del Vivaro bude hostit šampionát ve všestrannosti ve dnech 14. - 18. září a o týden později mistrovství světa spřežení.
 
O termínech a místě konání reinignu a vytrvalosti se bude jednat a rozhodnuto o něm bude během posledního dne zasedání, tedy 19. listopadu. 
 
Rozhodnuto bylo i o dalších akcích až do roku 2024. Fanoušky z České republiky potěší fakt, že finále Světového poháru v parkurovém skákání, drezuře, spřežení i voltiži proběhne v roce 2022 v nedalekém Lipsku, kam se na řadové kolo World Cupu každoročně vypraví mnoho návštěvníků z Česka.
 
V kapitole pravidel proběhla opět řada úprav. GA FEI rovněž zvolilo nové členy komisí disciplín, většinou náhradníků za odcházející členy.
 

První oficiální závěry najdete ZDE

Foto: FEI / Liz Gregg




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE