reklama 11D

V boji o medaile starší junioři chybovali. Finsterle byla nejrychlejší

ikonka

Tři starší junioři prošli všemi třemi koly mistrovství České republiky v parkurovém skákání bez jediného trestného bodu a o medaile se tak museli rozeskakovat. Všichni na zkráceném parkuru jednou chybovali. Sára Finsterle byla nejrychlejší.
18.08.2019 15:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Jako první do rozeskakování o medaile při mistrovství České republiky starších juniorů nastoupila do kolbiště ve Zduchovicích Sára Finsterle s Elektrou 3. Chyba na posledním skoku jí nedávala největší šance na zlato. 
 
Jenže poté chyboval i Daniel Pospěch s valachem Non Stop NovaEqui, jeho čas byl 31,99 sekundy, tedy o více jak vteřinu pomalejší než v případě Sáry Finsterle. Kateřina Svěráková s klisnou Arven 3 také pobořila jednu z překážek a jelikož dojela do cíle v čase 32,79, věděla, že si ze Zduchovic odveze bronz. 
 

PSALI JSME: Mistrovství ČR mladších juniorů ovládla Kovářová. Svobodová chybovala

 
Sára Finsterle se tak mohla radovat stejně jako v loňském roce ze zlaté medaile a s juniorskou kategorií se tak loučí tím nejlepším způsobem. Navíc získala možnost bezplatné účasti při listopadové galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs v pražské O2 areně. 
 

ČTĚTE TAKÉ: Rozálie Sovová mistryní ČR ve skocích dětí. V neděli čtyři bezchybní

 
Kompletní výsledky najdete na www.zavody-zduchovice.cz. Nedělní program vysílala živě internetová televize EquiTV.cz na adrese www.equitv.cz, kde bude k dispozici také nezkrácený záznam a později i zpravodajská video reportáž. Sestřih z mistrovství ČR ve Zduchovicích odvysílá ve středu také Česká televize na programu ČT Sport.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE