reklama 11A

Úvodní úlohy na MS mladých koní mají za sebou už i Vášáryová a Mencke

ikonka

Po úvodu na mistrovství světa mladých koní v Ermelu, který patřil nejmladším kategoriím, se pátek otevřel také šesti a sedmiletým. V obou těchto kategoriích startovala Vášáryová, mezi sedmiletými Mencke a v pětiletých nastoupil již podruhé Zamec.
02.08.2019 22:28  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Na letošním mistrovství světa mladých koní v nizozemském Ermelu reprezentuje rovněž čtyřlístek koní startujících za Českou republiku a to v kategoriích pěti, šesti a sedmiletých v rukách Hany Vášáryové, ta má na místě rovnou svěřence dva, Libuše Mencke a Jana Zamce. Poslední jmenovaný předvedl svou první úlohu již ve čtvrtek, zbývající tři se poprvé uvedli až v pátek.
 
Mezi sedmiletými má Česká republika dva zástupce. Hana Vášáryová předvedla hannoverského valacha David du Plessis-Belliere (Dressage Royal x Hochadel), s nímž získala hodnocení 69,871 procent a 32. příčku, Libuše Mencke sedlala mecklenburgského hřebce Sandokan (Surprice x Johnson), ten obdržel 68,770 procent a patřilo mu tak 35. místo. 
 
V kategorii šestiletých startovala se svým druhým koněm, vestfálským valachem Winstonem (Wynton x Laudabilis), Hana Vášáryová a dosáhla s ním celkového výsledku 7,22, což dvojici zařadilo na 30. příčku.
 
Podruhé se v pátek na obdélníku předvedli pětiletí a s nimi i Jan Zamec a oldenburský valach Let S Dance (Livandon x Samarant). Jejich výkon byl ohodnocen výsledkem 7,52 a připadlo jim tak 25. místo.
 
Kompletní výsledky lze sledovat na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE