reklama 11C

Úspěšná Bettendorf při nedělním úvodu GC PlayOffs

ikonka

Nedělní závěrečný den při Prague PlyOffs otevřela skoková soutěž CSI2*, cena Radiožurnálu. Na parkuru 135 centimetrů vysokém překonalo základní kolo patnáct dvojic bezchybně, a ty nastoupily do rozeskakování. Zvítězila Charlotte Bettendorf…
16.12.2018 11:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Lucemburská zástupkyně po dvou umístěních v elitní pětici dosáhla v neděli na příčku nejvyšší. V sedle dvanáctileté klisny Salta de Cartigny předvedla vydařenou jízdu. V rozeskakování nechybovala a její čas 32,65 vteřin navíc znamenal více jak vteřinový náskok na další umístěné.

Z druhé pozice se radoval rakouský jezdec Gerfried Puck, který absolvoval soutěž s osmiletým valachem For Fun VT a dokončil rozeskakování v čase 33,72 vteřiny. Na třetí pozici skončil domácí reprezentant Kamil Papoušek. S šestiletým valachem Great Feeling taktéž nechyboval a díky času 34,94 vteřin si vysloužil umístění v elitní trojici.

Mezi nejlepšími pěti jezdci jsme měli ještě jednoho Čecha, a to Filipa Doležala. S Exclusive Demeter si dojel pro čtvrté místo konečného pořadí.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE