reklama 11C

U pony je jasno. Vítězkou Tour se stala Táboříková s Karou

ikonka

Hned od sobotního rána se v Královicích naplno závodilo, a to ve finále Pony Tour. Z vítězství v letošním Zimním jezdeckém poháru se radovala Jana Táboříková s Karou. Hodně se snažila i Eliška Petrusová, čas však na vítěznou dvojici nestačil.
23.03.2019 10:24  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tradičně rychlou dvojicí je právě Jana Táboříková a Kara. Ty potvrdily předpoklady a s prvním kolem si poradily bez problémů. V druhém kole pak rozhodoval vedle trestných bodů i dosažený čas. A právě tato dvojice jako jediná pokořila ve finále hranici 40 vteřin.

Hodně se snažila i Eliška Petrusová, která s Kačenkou 1 taktéž předvedla velice rychlou jízdu s krátkými nájezdy. Přestože tyto dvě jezdkyně výrazně ujely zbytku startovního pole, Elišce Petrusové stačil výkon v čase 40,66 vteřiny na druhé místo.

Z třetí až páté pozice se pak radovaly zástupkyně Jezdeckého klubu Mělník. Nejlepší z nich byla na třetím místě Karolína Prušáková se Sabinou 3, která absolvovala finále v čase 45,02 vteřin.

 

Na stránky Jezdeckého festivalu se dostanete ZDE




Díky EquiTV.cz můžete sledovat celý průběh Jezdeckého festivalu 2019 v Královicích u Slaného ŽIVĚ! Vysílání začíná vždy 10 až 15 minut před zahájením první soutěže dne a končí bezprostředně po dekorování závěrečné soutěže.
 
 

reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE