reklama 11C

Tým Prague Lions si na konto připsal senzační vítězství v Římě!

ikonka

Šestnácté kolo parkurové série Global Champions League v Římě se týmu Prague Lions opravdu vydařilo. Už po prvním kole, kdy ani jednou nechybovali, se zařadili na velmi dobrou čtvrtou příčku, to ještě netušili, že druhé kolo jim přinese vítězství!
07.09.2019 17:11  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12C
 
V rámci šestnácté zastávky Global Champions League v Římě v majestátním Stadio dei Marmi se utkalo na začátku září celkem patnáct týmů včetně Prague Lions, které tentokrát reprezentovali Marco Kutscher a Gerco Schröder, jenž startoval se dvěma různými koňmi. Již v pátečním prvním kole se jim dařilo a na konto si připsali pouze jediný trestný bod za nepatrné překročení stanoveného času, čímž se zařadili na průběžné čtvrté místo.
 
Sobota byla o to radostnější. Gerco Schröder zajel i se svým druhým koněm, jedenáctiletým valachem Davinem Q, bezchybně a jediná chyba Marca Kutschera s hřebcem Boeckmanns Lord Pezi Junior přinesla v součtu výsledných pět trestných bodů. Ty nakonec znamenaly senzační vítězství týmu Prague Lions!
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Anna Kellnerová: Sen o olympiádě byl po pádu pryč. Teď je cíl PlayOffs

Tři trestné body navíc získal druhý tým Madrid in Motion v sestavě Mark McAuley a Eduardo Álvarez Znar a se stejnou penalizací, ovšem s horším výsledným součtem časů druhého kola, vybojovali bronzovou příčku Hamburg Giant ve složení Bart Bles a Simon Delestre. Kompletní výsledky včetně videí najdete na webu www.gcglobalchampions.com
 

PSALI JSME: Konečně pohromadě! Exkluzivní rozhovory se všemi jezdci Prague Lions

Po Římě jsou již naplánovány pouze tři zastávky Global Champions – hned následující týden bude série pokračovat ve francouzském Saint Tropez (Rematuelle), na konci září se pozornost fanoušků světových parkurů přesune do New Yorku a pak již zbývá pouze halový vrchol v pražské O2 areně. Podrobnosti o přípravách Prague PlayOffs najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso / GCL




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE