reklama 11B

Týden po GC v Mexiku jsou parkurové hvězdy připraveny na Miami

ikonka

Seriál Global Champions 2019 pokračuje třetím kolem. Týden po zastavení v Mexiku se nejlepší parkuroví jezdci a koně světa představí v Miami na Floridě. Kolbiště vyroste přímo na slavné pláži Miami Beach. Nebude chybět lídr bodování.
16.04.2019 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Třetí kolo letošní série Global Champions se bude konat 18. - 20. dubna v Miami. Jezdci i koně tam zamířili rovnou z Mexika, kde se o týden dříve skákalo v druhé části seriálu. 
 
Na soupiskách nechybí vedoucí jezdec žebříčku jednotlivců, kterým je člen Prague Lions Niels Bruynseels. Na kontě má 55 bodů. Další účastníci však na něj ztrácí jen velmi málo. Druhý Daniel Deusser má o tři body méně a na třetím místě jsou Pieter Devos a Ben Maher s 48 body. Ti všichni na Miami Beach také nastoupí.
 

Medailonek Nielse Bruynseelse najdete tady

 
Dorazí také loňská vítězka Grand Prix Australanka Edwina Tops-Alexander a také Scott Brash, jenž na floridské pláži triumfoval v roce 2015. Domácí publikum se může těšit na americké hvězdy Lauru Kraut, Kenta Farringtona, Jessicu Springsteen, Georginu Bloomberg, Mclaina Warda, Jennifer Gates (USA) a Margie Goldstein-Engle.
 
Na soupisce najdeme i další velká jména současného parkurového sportu, jako jsou Harrie Smolders (NED), Nicola Philippaerts (BEL), Olivier Philippaerts (BEL), Peder Fredricson (SWE), Simon Delestre (FRA), Lorenzo de Luca (ITA), Eric Lamaze (CAN), Bertram Allen (IRL), Christian Ahlmann (GER) a vítěz Velké ceny Mexico City Jerome Guery (BEL).
 

Všechny informace a výsledky najdete ZDE

 
Foto: GCT / Stefano Grasso




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE