reklama 11D

Trunda uspěl v Minsku. Vyhrál tři hvězdy, ve čtyřech byl na bedně

ikonka

Úspěšný víkend mají za sebou čeští reprezentanti ve všestrannosti. Miroslav Trunda vážil cestu až do běloruského Minsku a vyplatilo se mu to! Bral třetí místo v CCI4* a vítězství o hvězdu níže. Čechům se dařilo i v polském Facimiechu.
26.08.2019 11:57  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Dva evropské cíle měli čeští reprezentanti ve všestrannosti během předposledního srpnového víkendu. Miroslav Trunda vyrazil do Běloruska, aby se zúčastnil mezinárodních závodů v Minsku. A uspěl! V CCI4*-S dojel v sedle Shutterflyke na třetím místě. Jeho skóre činilo 55,70, od vítězství ho dělilo šest trestných bodů. O hvězdu níže si Miroslav Trunda dojel dokonce pro vítězství s klisnou Trnka-Ruf. 
 
Početná ekipa zamířila také do Facimiechu v Polsku. V CCI3*-S se do nejlepší desítky dostali nakonec čtyři naši jezdci. Pavel Březina a Cona Cia dojeli druzí, na šestém místě skončil Petr Lacina s Trikem a v TOP10 byli ještě Roman Falta s Kokoskou a Lukáš Létal na Coco Rico.
 
V CCI2* vyhráli Miloslav Příhoda a Eldorado, hned za ním se umístil Petr Lacina s Kamikatze. V nejlepší pětce se umístil také Patrik Sukdolák, který závodil s Qaidem.
 
 
Foto: archiv Miroslava Trundy




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE