reklama 11D

Trio Nesvačilů míří na ME čtyřspřeží. Šampionáty čekají i další Čechy

ikonka

Tři evropské šampionáty s českou účastí se odehrají během třetího srpnového víkendu. Do Donaueschingenu vyrazí Jiří Nesvačil, Radek Nesvačil a Jiří Nesvačil mladší na ME čtyřspřeží. Drezurní jezdci na pony jedou do Polska a Anglie přivítá vytrvalce.
12.08.2019 15:39  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Trio z vozatajské rodiny Nesvačilových se představí na mistrovství Evropy čtyřspřeží v německém Donaueschingenu. Tým bude reprezentovat Jiří Nesvačil starší, Jiří Nesvačil mladší i Radek Nesvačil. V pátek 16. srpna nastoupí do drezurního obdélníku, o den později je čeká maraton a o mistrech Evropy bude rozhodnuto v neděli po jízdách mezi kužely. 
 
Na evropský šampionát míří také drezurní jezdkyně na pony. Na nominativní přihlášce ČJF figurovaly Nikola Feherová, Zuzana Hradilová, Barbora Kavanová, Tereza Matoušková a Anna Procházková. Závodit budou ve Strzegomi v Polsku. 
 
Češi nastoupí také do 160 kilometrů dlouhého mistrovství Evropy vy vytrvalosti. To se koná v Euston Parku v Anglii. Přihlášeni jsou nominativně Janek Kroupa a Petr Jadlovský. Definitivní sestavy českých ekip mohou být jiné, než nominativní. O výsledcích ve všech disciplínách vás budeme podrobně informovat.
 
Také na dalších mezinárodních závodech budou v akci čeští reprezentanti. Emma de Moussac bude skákat na CSI v Lieru, Barbora Kamírová jede na mítink ve všestrannosti do Hambachu. Lucie Korytáková pojede 120 kilometrů při CEI v St. Ismieru.
 
Foto: Šárka Veinhauerová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE