reklama 11D

Tři čeští zástupci míří do Kronenbergu

ikonka

V nizozemském Kronenbergu se ve dnech 15. – 18. listopadu uskuteční mezinárodní skokové závody CSI2*, na nichž budeme mít také české zastoupení. Do dějiště závodů se totiž vydávají tři jezdci, Zuzana Zelinková, Martin Řezníček a Emma de Moussac…
12.11.2018 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V holandském Kronenbergu se bude závodit v rámci úrovní CSI2* a CSIYH1*. Zastoupení přitom budeme mít v obou z nich. Na startu soutěží CSI2* se představí všichni tři čeští jezdci.

Nejvíce koní bude sedlat Martin Řezníček, který je nahlášen se čtyřmi svěřenci. Jedná se o dvě klisny Caecilia S a Chanya. Dále to budou dva valaši Carlo Zwei B a Coolman 68.

Českou reprezentantku Emmu Augier de Moussac můžeme čekat na startu v sedle tří koní. Jedná se o její úspěšnou klisnu Divu, dále pak poměrně novou akvizici, klisnu Rubio Monocat Electric, a také klisnu Umbrella ter Wilgen Z.

Dva koně pak představí Zuzana Zelinková. Jedná se o klisnu Larimu a letos sedmiletého hřebce Linta.

V soutěžích pro mladé koně při CSIYH1* budeme mít čtyři české dvojice na startu šestiletých. Emma Augier de Moussac bude sedlat klisny Hind a Homey. Zuzana Zelinková se pak pokusí o co nejlepší výkony s Ekatharinou a Cayentem Z.

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE