Trénink s Hanou Vášáryovou za dobrý skutek. Limonády pro sestřičky

ikonka

Úřadující mistryně ČR v drezuře z roku 2019 Hana Vášáryová se rozhodla v rámci svých dobročinných aktivit pro nevšední nabídku pro jezdeckou veřejnost. Ten, kdo přispěje na nákup limonád pro zdravotní sestřičky, získá jako bonus trénink v DS Pelikán.
04.04.2020 20:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB

 
„Určitě všichni víte, že se už nějakou dobu snažíme nákupem a rozvozem skvělých limonád Tátův sad zpříjemnit náročné služby zdravotním sestřičkám v nemocnicích a v domech pro seniory. Pomoci v tomto období není nikdy dost, a proto jsem se rozhodla zrealizovat následující věc. Každý, kdo nám přispěje na nákup těchto limonád pro sestřičky částkou 1500 korun, udělá nejen dobrý skutek, ale jako bonus dostane trénink se mnou u nás v Drezurní stáji Pelikán,“ napsala v sobotu 4. dubna Hana Vášáryová na svůj facebookový profil.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Hana Vášáryová: Vždy jsem měla kliku. Teď pomáháme těm, co pomáhají

 
Hana Vášáryová své dobročinné aktivity již krátce zmínila před několika dny v Podcastu EquiTV. „Mám záštitu nad jedním domovem důchodců v Chomutově, našli jsme se přes Ježíškova vnoučata a od té doby jsem si tam adoptovala babičky a dědečky. Našli jsme si k sobě cestu. – Před pár dny mi napsala jedna babička, že mají hlad a žádní příbuzní tam za nimi teď nejezdí, tak jsme udělali spontánní akci, napekli jsme plné auto věcí, a ještě večer jsem se odtočila do Chomutova položit to sestřičkám ke dveřím, aby si dědouškové a babičky dali něco dobrého,“ uvedla v audio rozhovoru pro EquiTV.
 
„Hledáme různé případy, komu je potřeba pomoci. Důležitá je i psychologická pomoc, jelikož řada lidí dostala výpověď, má třeba malé děti, často nemají z čeho žít. Je důležité o těch případech vědět a snažit se jim pomoci, nebo jim nechat vydělat nějaké peníze a dát jim najevo, že na ně někdo nezapomněl,“ dodává Hana Vášáryová v podcastu na EquiTV.cz. „Kdo může pomoci, tak by pomoci měl.“
 

PSALI JSME: Hana Vášáryová: Zkoušela jsem i skákat, při 130 cm šla odvaha stranou

 
Pokud byste tedy chtěli pomoci v aktivitách manželů Hany a Tomáše Vášáryových, můžete je kontaktovat třeba prostřednictvím zmíněného profilu na Facebooku (viz ODKAZ).