reklama 11B

Tops: Vzhledem k měnícím se okolnostem jsme nuceni LGCT 2020 zrušit

ikonka

Na webových stránkách Longines Global Champions Tour a Global Champions League bylo oznámeno, že další mítinky prestižních skokových sérií se v roce 2020 neuskuteční kvůli nebývalým dopadům probíhající pandemie. Organizátoři se zaměří až na rok 2021.
25.05.2020 16:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V pondělí 25. května vyšla pod hlavičkou světových skokových seriálů Longines Global Champions Tour a Global Champions League tisková zpráva o zrušení těchto sérií v roce 2020. Na vině jsou pochopitelně výjimečné okolnosti, kvůli nimž je dle slov organizátorů nereálné uspořádat mítinky v situaci, kdy se nařízení jednotlivých vlád pravidelně a v krátkých intervalech mění a mají zásadní dopad na mezinárodní plánování.
 
Omezení se v každé zemi liší, a tak bohužel ne všichni jezdci budou mít šanci cestovat a účastnit se jednotlivých mítinků. Navíc existuje riziko druhé vlny pandemie koncem roku 2020. Kvůli těmto nepředvídatelným podmínkám je dle organizačního týmu rozumným řešením zahájit novou sérii až v roce 2021.
 
"Upřímně děkujeme našim partnerům po celém světě za jejich obrovskou podporu a porozumění. Nikdo z nás nemohl předvídat rozsah této globální krize. Naší prioritou musí být nadále zdraví a bezpečnost našich fanoušků, zaměstnanců, sportovců a jejich týmů a současně i lidí, kteří žijí v místě konání akce. S velkým politováním jsme se tedy rozhodli v letošním roce zrušit veškeré zbývající mítinky," uvedl Jan Tops, prezident Longines Global Champions Tour a Global Champions League.
 
Zdroj tisková zpráva LGCT
Foto LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE