reklama 11B

To bylo Prague Playoffs. Všechny hlasy a velké momenty na jednom místě

ikonka

71 videí, 68 článků, 53 rozhovorů z mix zóny O2 areny. V posledních dvou týdnech jsme vám přinášeli intenzivní zpravodajství z Prague PlayOffs. Pokud vám některé z rozhovorů s parkurovými hvězdami unikly, tady najdete ještě jednou vše podstatné.
26.11.2019 15:15  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B
Druhý ročník galashow světového parkuru v Praze je definitivně minulostí. Během čtyř dnů se na Prague PlayOffs odehrálo třináct různých soutěží včetně týmového Super Cupu a dvoukolové Super Grand Prix, při níž vyprodaná O2 arena aplaudovala ve stoji Benu Maherovi a fenomenálnímu Explosionovi W.
 
Tým Jezdci.cz a EquiTV vám po celou dobu přinášel z místa aktuální zpravodajství i hlasy vítězů a českých aktérů. Během uplynulých 11 dnů jsme přinesli o velkém vyvrcholení série Global Champions celkem 68 článků a 71 videí, z toho 53 rozhovorů. Mluvili jsme prakticky se všemi vítězi i zahraničními hvězdami doprovodné koňské show.
 
Natočili jsme rozhovory se světovými hvězdami Benem Maherem, Pederem Fredricsonem nebo Ludgerem Beerbaumem, ale také s ambasadorkou Prague PlayOffs Annou Kellnerovou, Alešem Opatrným či Ondřejem Zvárou.
 

Kompletní zpravodajství: Všechno důležité o Prague PlayOffs 2019 na jednom místě

 
Každý den jsme přinášeli také obrázové "highlights" a bohaté fotogalerie, ale také jsme vám zprostředkovali sobotní a nedělní tiskové konference vítězů hlavních soutěží s českým překladem. Zkrátka a dobře, byla to neuvěřitelná smršť, během níž nebylo ani pro nás jednoduché udržet si přehled.
 
Pokud vám některé ze zajímavých textů a videí během Prague PlayOffs unikly, máme pro vás přehled všeho důležitého na jednom místě. Veškeré zpravodajství z finále Global Champions včetně rozhovorů se zmiňovanými hvězdami najdete tady, všechna videa vkládaná na Youtube jsme pro vás připravili na tomto odkazu.
 

Pusťte si všechna videa z velkého finále Global Champions včetně rozhovorů

 

Foto: Stefano Grasso / GCL





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE