Těžké druhé kolo MČR v Martinicích: V U25 jsou už jen tři bezchybné

ikonka

Druhé kolo mistrovské soutěže jezdců do 25 let zamíchalo pořadím. Z původně 15 bezchybných se pouze třem jezdkyním podařilo udržet nulu na kontě. Nejlepší výchozí pozici do nedělního závěru mají Mariana Michlíčková, Natálie Ulčová a Tereza Svobodová.
03.10.2020 10:48  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Sobotní parkur na stupni ST** s výškou překážek 140 centimetrů dokončilo v rámci mistrovství České republiky v Martinicích u Březnice pět dvojic bez trestných bodů. 
 
Jako první to byla Mariana Michlíčková s Idee van de Achterhoek, která si ale připisovala jednu chybu v kole prvním. Nulu na konto si však připsala i s Leeve Jungem, s nímž nechybovala ani v prvním kole a je jednou ze tří startujících, která si do neděle nenese žádné zatížení.
 
Bezchybný výsledek v pátek i v sobotu zapsaly ještě dvě jezdkyně, a to Tereza Svobodová s Britanií a Natálie Ulčová s Demontem. 
 
Na případné zaváhání této elitní trojice bude čekat obhájkyně loňského zlata Linda Portychová. Ta v druhém kole startovala se dvěma koňmi, ani s jedním však neabsolvovala bez trestných bodů. S Falinem přišla chyba na předposledním kolmém skoku, s Copin´s Boyem si připsala pouze jeden trestný bod za čas. Jeden trestný bod má na svém kontě po dvou kolech také František Stružinský a Collins 21. Další čtyři dvojice pak mají na svém kontě 4 trestné body.
 
Veškeré podrobnosti o programu a průběhu mistrovství České republiky v Martinicích najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz. Přímý přenos můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
Foto Kateřina Návojová