reklama 11A

Těšíte se na Jezdecký festival 2020? Kupte si vstupenky v předstihu

ikonka

Posedmé se v roce 2020 pod taktovkou JK Jezdci.cz uskuteční Jezdecký festival. Tento halový mítink, který je jedinečný tím, že pod jednou střechou spojuje soutěže ve čtyřech disciplínách, proběhne opět v Královicích. Předprodej vstupenek již začal.
13.12.2019 15:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Sedmý ročník Jezdeckého festivalu se uskuteční v Královicích u Slaného ve dnech 20. až 22. března 2020. I tentokrát nabídne pestrý sportovní program, který každoročně spojuje hned několik disciplín pod hlavičkou České jezdecké federace.
 
Ve třech dnech se mohou návštěvníci Královického dvora těšit na řadu soutěží v drezuře, ve voltiži, ve skocích a spřežení. Speciálně pro fanoušky parkurového skákání a vozatajské disciplíny bude lákadlem finále Zimního jezdeckého poháru ČJF. V něm účastníci budou sbírat body do seriálových žebříčků už od začátku února. Celkem absolvují v každém odvětví čtyři kvalifikační kola, a právě Jezdecký festival v Královicích nabídne vyvrcholení série. 
 
Skladba programu prošla oproti roku 2019 významnou změnou. Pátek bude nejpestřejším dnem, neboť diváci uvidí drezuru, voltiž a skoky. „Páteční večerní parkurové soutěže budou zároveň velkou show, neboť začneme honebním skákáním známým také jako tzv. ‚speed and music‘ a skončíme soutěží Mini-maxi,“ prozradil ředitel závodů Josef Malinovský. Sobota bude stejně jako v roce 2019 ve znamení finálového klání Zimního jezdeckého poháru ČJF, kdy dopoledne budou soutěžit parkuroví jezdci a odpoledne, resp. večer vozatajové. „V neděli celý festival vyvrcholí skokovými soutěžemi, přičemž o zlatou tečku se postará dvoukolová Grand Prix neboli Velká cena,“ pokrčuje Josef Malinovský.
 
Vstupenky na Jezdecký festival do Královic je možné zakoupit za zvýhodněné ceny již nyní. „Pro návštěvníky festivalu jsme připravili několik cenových úrovní vstupenek, jež se liší podle dne, kdy se diváci do Královic chtějí vypravit. Ceny v předprodeji jsou pochopitelně zvýhodněné oproti cenám na místě. Stejně jako v roce 2019 jsme mysleli také na rodiny, pro které je připravené rodinné vstupné. V nabídce jsou i vstupenky kategorie Premium, jejichž držitel má mj. rezervované exkluzivní místo na tribuně nebo vstup do Premium sektoru s kávu a vodu zdarma,“ uvedl hlavní organizátor závodů.
 
Vstupenky na mítink je možné zakoupit v síti GoOut. Jednotlivci zaplatí v předstihu za den 50 až 75 Kč, zatímco na místě 100 až 125 Kč. Třídenní vstupenka vyjde v předprodeji na 150 Kč, na místě o stovku více. Cena rodinného vstupného v předprodeji činí 150 Kč za den, zatímco na místě zaplatí návštěvníci o stokorunu více. Všechny tři festivalové dny vyjdou v předprodeji rodinu s dětmi, tedy dva dospělé a dvě děti do 15 let, na pouhých 300 Kč, na místě to bude 500 Kč. Pětistovku stojí také Premium vstupenka na jeden den, na všechny tři dny je pak za tisícovku. Zakoupit jí však zájemci mohou pouze přes internet, na místě již Premium vstupenky k dispozici nebudou. 
 
Kompletní přehled cen vstupenek a podrobnosti o programu najdete na webu www.jezdeckyfestival.cz. Prostřednictvím webu Jezdeckého festivalu se rovněž dostanete na předprodej v síti GoOut.



reklama 13A

Související informace

Záznam: Připomeňte si atmosféru Jezdeckého festivalu 2019 na ČT Sport
Devadesátka EquiTV: Voltiž a drezura zahájily na festivalu sezonu 2019
Devadesátka EquiTV: Turečková a Vlašic zářili ve finále Zimního poháru
Jezdecký festival 2019 v Královicích se vydařil. Dorazily tisíce lidí
Drezura uzavřela královický festival. Vojáčková poslední vítězkou
Festival je nejen o sportu. Důležité místo má i show
Královická voltiž: Nejvyšší známku získala skupina z Frenštátu
Nejen páry, ale i čtyřky. Vlašic slavil v Královicích hned dvakrát
Vlašicovi se na festivalech daří. V Královicích ovládl dvojspřeží
Od skoků ke spřežení. Jedničky ovládl Domes
Turečkové vydařený festival: Po úspěchu v GP zvítězila ve Velké túře
U pony je jasno. Vítězkou Tour se stala Táboříková s Karou
Devadesátka EquiTV: Páteční festival nabídl Grand Prix CET i Mini-Maxi
Adrenalinový páteční závěr. Mini-Maxi i Jump and Drive
Štětinův triumf v Grand Prix CET. Opět zvítězil
Štětina si zkomplikoval průběh soutěže. A přesto vyhrál
Veselé forma drží. Soupeřům ujela o několik vteřin
Radost Práchenské. Stala se další držitelkou festivalové medaile
Vítězka Pártlová: V Královicích se dostali ke slovu velcí koně
Abtová napodobila Humeni. Skončila dvakrát v elitní trojici
V Královicích to žije nejen na kolbišti. Festival láká i na nákupy
Úspěšná Vanesa Humeni. S poníky brala první i třetí místo
Jezdecký festival začal. První vítězkou se stala Perlíková
NEPŘEHLÉDNĚTE