reklama 11B

Tentokrát bronz neunikl! Libuše Mencke třetí v GPS při CDI Zakrzow

ikonka

Nejnáročnější vypsaná úloha sobotního programu a česká vlajka na stupních vítězů. Přesně tak vypadala výsledková listina náročné úlohy GP Special, kde si pro bronz dojela Libuše Mencke v sedle Syria. Těsně za TOP3 dokončila v sobotu Marie Lumbchová…
06.04.2019 18:46  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Stejně jako předchozí den, i v rámci sobotního programu se úřadující mistryně České republiky Libuše Mencke předvedla v polském Zakrzowě v nejnáročnější vypsané úloze. Tou byla v sobotu Grand Prix Special a po pátečním čtvrtém místě se česká jezdkyně posunula na bednu, konkrétně na bronzovou příčku.

Z té se radovala díky výsledku 66.681 %, kterého dosáhla v sedle Syria. Radost domácímu publiku zajisté udělala vítězstvím polská reprezentantka Katarzyna Milczarek, která jako jediná ze startovního pole této úlohu překonala hranici hodnocení 70 %, a to spolu s koněm Dzeko.

ČTĚTE TAKÉ: Češi atakují stupně vítězů na CDI Zakrzow. Libuše Mencke zahájila v GP

Mezi dětmi v rámci CDICh opět startovala Marie Lumbachová, která s Colindou Valk tentokrát skončila těsně za stupni vítězů na čtvrté příčce. Výsledek této dvojice za předvedení sobotní úlohy byl 64.356 %.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

foto: archiv Libuše Mencke





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE