Švýcar Steve Guerdat potvrdil vedení žebříčku SP vítězstvím v Bordeaux

ikonka

Měsíc po svém basilejském vítězství zopakoval švýcarský reprezentant Steve Guerdat triumf také ve francouzském Bordeaux a posílil tak svou vítěznou pozici před posledním kolem, které se koná za dva týdny, v druhé polovině února ve švédském Göteborgu.
09.02.2020 11:04  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Ve čtvrtek 6. února byly zahájeny mezinárodní halové závody v několika disciplínách ve francouzském městě Bordeaux. Součástí tohoto mítinku bylo rovněž již třinácté kolo skokového Světového poháru, na jehož start se v sobotu v noci postavilo pětatřicet jezdeckých dvojic.
 
O napínavé rozeskakování se pak postaralo devět jezdců, z nichž šest dokázalo bezchybný výkon zopakovat. Zaručeně nejrychlejší byl vedoucí žebříčku, Švýcar Steve Guerdat v sedle jedenáctiletého Victoria Des Frotards, čímž získal dvanáctibodový náskok před druhým Pieterem Devosem. Ten v Bordeaux dokončil s Apartem čtvrtý.
 
Druhá nejrychlejší byla německá dvojice Daniel Deusser a jedenáctiletá klisna Jasmien v. Bisschop a o pouhou desetinu sekundy třetí dojel Belgičan Niels Bruynseels s dvanáctiletou Ilusionatou van't Meulenhof.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto FEI/Richard Juilliart